Utvärdera Utvärdera

På denna sajt har du möjlighet att testa dokumentdelning och bloggfunktioner, här finns också exempel på lärande spel, lektionsförslag från hela Världen och RSS flöden från ett stort antal nyhetssajter och bloggar som handlar om pedagogik och lärande. Du hittar länkar och information i menyraden ovan.

När du registrerat dig och loggat in kan du skapa mappar och ladda upp dokument i dokumentbiblioteket. Är ni en grupp som vill testa dokumentdelning mellan er, så hjälper jag er få en egen plats för detta. Skicka bara ett mejl till mig. Mina kontaktuppgifter får ni i mejlet som kommer med era inloggningsuppgifter efter att ni registrerat er. Du skapar ditt konto här

Genom att använda apparna för Android, iPad, iPhone och synkroniseringsprogrammen för Windows och Mac, har du alltid tillgång till dina och gruppens dokument var du än befinner dig. Apparna laddar du ner gratis från appstore eller play butiken och heter Liferay Sync. Programmen för Windows och Mac kan du ladda ner från dokumentbiblioteket efter att du registrerat dig och loggat in.

 

Genomsnitt (0 Röster)
Inga kommentarer ännu. Bli först.

Kommentarer Kommentarer

Presentation Presentation

Du kan välja hur du organiserar dina dokument genom att skapa mappar i dokument biblioteket på webben.

Har du installerat Liferay Sync programmet på din dator kommer dokumentstrukturen att återspeglas där.

Det samma gäller om du har installerat Liferay Sync på din Android, iPhone eller iPad.